Maszyna do zgrzewu REMO 6G-1900

Maszyna do zgrzewu REMO 6G-1900

Przy dostarczaniu dań obiadowych niezwykle ważnym elementem, na które trzeba zwrócić szczególną uwagę, jest wybór odpowiednich pojemników cateringowych oraz sposobu ich zamykania i przygotowania do transportu.

O pojemnikach cateringowych mówiliśmy już we wcześniejszych wpisach, dziś pragniemy się skupić na maszynie do zgrzewu.

Dla kogo maszyna?

Zgrzewarka jest rozwiązaniem dla osób prowadzących działalność gastronomiczną, które chcą poprawić jakość swoich usług. Nie wyobrażamy sobie przede wszystkim firm które zajmują się dietami pudełkowymi.

Dlatego jeżeli dostarczasz dania obiadowe na wynos i chcesz aby posiłki dotarły do klienta w nienagannym stanie, to maszyna do zgrzewu jest właśnie dla Ciebie.

Maszyna do zgrzewu REMO 6G-1900 + matryca

Maszyna wyposażona jest w sprężyny utrzymujące górną część w pozycji poziomej.
W cenie zgrzewarki jedna matryca standard!

Jako Intermal pragniemy pomóc naszym klientom w doborze najlepszych rozwiązań, dlatego polecamy wam naszą maszynę do zgrzewu.

Zgrzewarka jest dostosowana do standardowych pojemników o wymiarach 227x178mm. Na naszej platformie b2b znajdziecie szczegółowe informacje o maszynie.

W razie wszelkich pytań jesteśmy zawsze do dyspozycji.
Zajrzyj na b2b.intermal.pl


Zespół Intermal.pl

Tagi :

maszyny do zgrzewu, zgrzewarki

Zobacz także

Jak pakować jedzenie na wynos?

Jak pakować jedzenie na wynos?

Jedzenie zamawiane w restauracji na wynos to już niemal codzienność w organizacji domowych czy firmowych imprez, bo pozwala zaoszczędzić czas i…

Opakowania na wynos – przegląd produktów

Opakowania na wynos – przegląd produktów

Ponad rok temu uruchomiliśmy platformę zakupową b2b.intermal.pl, która w wygodny i przejrzysty sposób pozwala naszym klientom przeglądać stany magazynowe oraz wybierać…

Wieczko czy zgrzew? – jak wybrać idealne jednorazowe opakowanie gastronomiczne?

Wieczko czy zgrzew? – jak wybrać idealne jednorazowe opakowanie gastronomiczne?

Często jesteśmy pytani o idealne opakowania jednorazowe dla branży gastronomicznej. Pytanie to pada zarówno na targach branżowych, jak i podczas spotkań…