Komentarze (0)
W dzisiejszym wpisie podpowiadamy, co wybierają nasi klienci i dlaczego.
Różne dania. Różne opakowania
Mając w ofercie blisko 2,5 tys. produktów dedykowanych branżom usługowym, w tym gastronomi, odpowiedź na pytanie – jaki pojemnik wybrać – nie jest taka oczywista.
Co pakujemy?
Kompletując wyposażenie swojego lokalu warto wziąć pod uwagę, że istnieją pewne ograniczenia natury technicznej. O ile w akcie paniki i improwizacji, może nieco domowymi metodami można spakować do kubka na napoje sałatkę czy makaron z sosem, to tej „artystycznej” dowolności już nie ma w przypadku zupy, której nie polecamy pakować do lunchboxa czy na talerz papierowy…
Nieco z przymrużeniem oka, ale sposób zamykania i zabezpieczania potrawy na czas transportu jest istotne przy wyborze właściwych pojemników jednorazowych. Oprócz rozmiaru, kształtu wytłoczki w lunchboxach, to właśnie sposób zamykania jest kluczowy, bo to on ostatecznie wpłynie na schludność opakowania i stan, w jakim klient otrzyma danie. Źle dobrane czy źle zamknięte pudełko to zwykle kłopoty i niezadowolenie klienta z powodu wylanego sosu.
Oferta opakowań na wynos dla gastronomii jest bardzo szeroka. Wszystko lub prawie wszystko co potrzebne w firmie cateringowej czy restauracji dostępne jest na naszej platformie b2b.intermal.pl