Każdy, komu zdarza się regularnie zamawiać jedzenie na wynos lub jadać w popularnych sieciach restauracji szybkiej obsługi, na pewno zauważył zmianę. Był taki czas, że niemal z dnia na dzień zniknęły plastikowe słomki, plastikowe talerze i cała reszta plastikowych pojemników i akcesoriów, przy użyciu których serwowane były dania.
Opakowania jednorazowe czy raczej bezzwrotne są dziś czymś powszechnym, z czym spotykamy się niemal na każdym kroku. Ryż, mąka czy mleko pakowane w jednorazowe opakowania ułatwiające nam życie i usprawniają obsługę w sklepach. Pozwalają w higieniczny i estetyczny sposób zapakować pieczywo w piekarni, zamówić sałatkę na wynos czy odebrać od kuriera gorący obiad zrobiony na drugim końcu miasta.
W co najlepiej pakować jedzenie na wynos? Wiele lokali gastronomicznych w obliczu trwającej już blisko 2 lata pandemii poszerzyło swoją stacjonarną ofertę o możliwość zakupu dań na wynos. Dla właścicieli restauracji i lokali gastronomicznych oznacza to konieczność zadbania nie tylko o to, żeby danie dobrze wyglądało w ich lokalu, ale przede wszystkim zostały zapakowane w bezpieczny, estetyczny i wygodny dla klienta sposób.
Od stycznia 2022 r oficjalnie rusza nasza platforma zakupowa b2b.intermal.pl, gdzie dajemy Państwu możliwość przeglądania naszych aktualnych stanów magazynowych a następnie samodzielnego składania zamówień online.
Copyright © 2023 Intermal Opakowania Sp.J. | Projekt: eadesign.pl